Εμμανουέλα Τζανετή

Εμμανουέλα Τζανετή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Η Εμμανουέλα Τζανετή γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε μαζί με την οικογένεια της στο δήμο Πετρούπολης. Ο πατέρας της Βασίλης Τζανετής , στο επάγγελμα Αναλυτής και Προγραμματιστής, με καταγωγή από το Σαγκρί, το Χαλκί και το Δαμαριώνα της Νάξου, ήταν ενεργό μέλος στο Σύλλογο του Σαγκριού άλλα και ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους στον Δήμο της Πετρούπολης, με κύριο στόχο την αναβίωση και την συντήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η μητέρα της Μαρία Τζανετή με καταγωγή από την Μικρά Ασία και την Κεφαλλονιά παρόλο το σύντομο της ζωής της, είχε αγωνιστεί μέσα από την συμμετοχή της στα κοινά, για την εκπαίδευση και την δημιουργία νέων σχολικών μονάδων στον δήμο Πετρούπολης, άλλα και την ενίσχυση του παιδικού θεάτρου ανεβάζοντας παιδικές θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Πέτρας.

Η Εμμανουέλα Τζανετή σπούδασε Γερμανική γλώσσα και φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Technische Universitat στο Dortmund της Γερμανίας. Πάντα ανήσυχο πνεύμα και με βασικό στόχο την συνεχή της εξέλιξη, αυτή την στιγμή κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα της διδακτικής της γερμανικής ως ξένης γλώσσας.

Η αγάπη της για τα παιδιά είναι αυτή που την οδήγησε στο να ασχοληθεί με την διδακτική των Γερμανικών. Στα 24 της αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Νάξο αφού η αγάπη της για το νησί, ήταν τελικά αυτό που καθόρισε την μετέπειτα πορεία της. Αυτή την στιγμή είναι συνιδιοκτήτρια σε ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Φιλώτι και συνεργάζεται και με ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Χώρα. Συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας.

«Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά αφού πιστεύω ότι είναι χρέος του κάθε πολίτη να αγωνίζεται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο του. Έχοντας ζήσει σε μια οικογένεια που οι λέξεις αγωνίζομαι και προσφέρω ήταν κυρίαρχες σε κάθε συζήτηση δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλο μονοπάτι. Έτοιμη να ασχοληθώ με τα κοινά, πιστεύω ότι μαζί με την ομάδα μας θα προσφέρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε στον τόπο μας».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Μάνος Πριμηκύριος

Μάνος Πριμηκύριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παντελής Κουφοπαντελής

Παντελής Κουφοπαντελής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Άννα Ραγκούση

Άννα Ραγκούση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κατερίνα Φουτάκογλου

Κατερίνα Φουτάκογλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος