Σταμάτης Καπίρης

Σταμάτης Καπίρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Νάξο. Γονείς του ήταν ο Μιχάλης Καπίρης και η Κυριακή Αλωνιάτη από το Μπλουμά της Βίβλου. Μεγάλωσε στη Χώρα και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νάξου. Από τα μαθητικά του χρόνια είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας και ενεργή πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ του οποίου είμαι μέλος από το 1979. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος της ΠΑΜΚ Νάξου , όπου οι συμμαθητές του, τον εκλέγουν στο δεκαπενταμελές συμβούλιο, το πρώτο μαθητικό συμβούλιο με τον Νόμο Βερυβάκη, νόμο τομή για την οργάνωση του μαθητικού κινήματος. Έχει υπάρξει μέλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων ως εκπρόσωπος του τότε συλλόγου Χώραϊτων Νάξου, συμμετείχε στην σύσταση και το πρώτο Δ.Σ. Του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου. Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου. Ακόμη διετέλεσε πρόεδρος στο Δ.Σ. του αγαπημένου του συλλόγου ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν ΒΟΛΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ. Εδώ και δεκαετίες εργάζεται στην επιχείρηση ZAS TRAVEL που δραστηριοποιείται, στον τομέα του τουρισμού.

«Μετά την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση του ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ δημάρχου Βασίλη Βρούτση , αποφάσισα να συμμετέχω στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς θεωρώ χρέος μου να συνεισφέρω στα κοινά του τόπου που μεγάλωσα και αγαπώ. Θεωρώ επίσης ότι πρέπει τώρα, περισσότερο από ποτέ, να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια ώστε να κάνουμε την Νάξο μας ένα νησί σύγχρονων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε ό, τι αφορά στις υποδομές, τον τουρισμό και στον πρωτογενή τομέα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον για εμένα, έχει ο αθλητισμός τομέας στον οποίο υπάρχει σαφής έλλειψη υποδομών.

O Ν. Καζαντζάκης έγραψε για τη Νάξο ότι «Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν εδώ», κάτι που ισχύει και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Δημήτρης Πράσινος

Δημήτρης Πράσινος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κάλλια Καλαϊτζή

Κάλλια Καλαϊτζή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Μάνος Πριμηκύριος

Μάνος Πριμηκύριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος