Σοφία Βασιλάκη

Σοφία Βασιλάκη

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος

Άνθρωπός του αθλητισμού και των εθελοντικών δράσεων, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Φιλώτι-Νάξου, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της συντήρησης έργων τέχνης και αρχαίων ευρημάτων. Αποτελεί μέλος πολύτεκνης οικογένειας και έχει διετελέσει στέλεχος πωλήσεων στην πολυεθνική εταιρία 3Ε και σήμερα εργάζεται στην ΕΑΣ Νάξου στο τμήμα πωλήσεων.

Υπηρετεί τον αθλητισμό σε όλο το κοινωνικό φάσμα του, υπηρετώντας τις αξίες και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Από παιδική ηλικία, ως ενεργή αθλήτρια στα αθλήματα στίβου, πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης, στα σωματεία Α.Μ.Σ. Φιλωτίου και Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Στην συνέχεια ως διοικητικό στέλεχος στην ομάδα πετοσφαίρισης του Πανναξιακού από το 2013 όπου την χρονιά αυτή, 2013-14 ως πρώτη ιστορική περίοδο της ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία διετέλεσε πρόεδρος του αθλητικού σωματείου αλλά είχε και ενεργή συμμετοχή, στην επαναδραστηριοποίηση το 2011 του τμήματος πετοσφαίρισης του Α.Μ.Σ Φιλωτίου όπου και διατέλεσε και μέλος του Δ.Σ για αρκετά χρόνια, δίνοντας πνοή και προάγωντας ιδεώδη αθλητισμού και πολιτισμού στα νέα παιδιά της τοπικής κοινωνίας. Συμμετείχε στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού ως κριτής αθλημάτων στους πανκυκλαδικούς αγώνες το 2009, ενώ παράλληλα είναι και πιστοποιημένη διαιτητής, μπάσκετ και βόλεϊ. Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες της σε εθελοντική βάση αλλά και σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στοχεύοντας στην προώθηση και ανάπτυξη των ιδιαίτερων παραδοσιακών χαρακτηριστικών της Νάξου.

«Η συμμετοχή μου στις εκλογές με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» αποτελεί δέσμευση για προσφορά στην τοπική κοινωνία για καλύτερη και ευκολότερη καθημερινότητα του συμπολίτη μας αλλά και σχεδιασμό για την μαζική προώθηση του αθλητισμού, σε κοινωνκές και ευπαθείς ομάδες»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στέφανος Ψαρράς

Στέφανος Ψαρράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Εμμανουέλα Τζανετή

Εμμανουέλα Τζανετή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Στέλλα Παρτσινεβέλου

Στέλλα Παρτσινεβέλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κώστας Συμεώνογλου

Κώστας Συμεώνογλου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος