Πέτρος Κουτρούλης

Πέτρος Κουτρούλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στο 1980 και μεγάλωσε στην περιοχή του Αιγάλεω. Σπούδασε στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα εργαζόταν στον όμιλο EFG Eurobank Ergasias ως προγραμματιστής. Το 2013 απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από το 2005 κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στην Νάξο όπου και εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής. Την τρέχουσα σχολική περίοδο διδάσκει στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Τραγαίας Νάξου ενώ παλιότερα είχε διδάξει στα Δημοτικά Σχολεία Απειράνθου, Κυνιδάρου και Χαλκείου αλλά και σε σχολεία της Χώρας. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες και ως καθηγητής στο ΙΕΚ Νάξου.

Έχει υλοποιήσει την εκπαιδευτική πλατφόρμα algo.pk για την υποστήριξη της διδασκαλίας της Πληροφορικής στο Λύκειο η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερους από 380 καθηγητές και 7500 μαθητές σε όλη την Ελλάδα.

Συμμετείχε στην ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης του διαδικτυακού σεμιναρίου Scratch 4 Teachers το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Google και συμμετείχαν περίπου 3800 εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.

Συμμετείχε με το Λύκειο Τραγαίας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού 2015 με την υποστήριξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και χρηματοδότηση από την Google.

Συμμετείχε με το Λύκειο Τραγαίας στην πραγματοποίηση του πειράματος του Ερατοσθένη και στον αντίστοιχο παγκόσμιο φωτογραφικό διαγωνισμό του 2016, όπου και κατέλαβαν την πρώτη θέση.

Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σχετικές με την Πληροφορική στην Εκπαίδευση σε Συνέδρια στην Αθήνα, την Σύρο και την Ημαθία ενώ έχει υπάρξει ομιλητής σε ημερίδες σχετικές με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο στην Απείρανθο, στον Κυνίδαρο, στο Φιλότι και στην Χώρα της Νάξου.

Συμμετείχε σε πρόγραμμα προώθησης της Ισότητας των Φύλων του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) ως εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Τραγαίας.

Έχει διατελέσει κριτής στο Συνέδριο Νέος Παιδαγωγός τα έτη 2016 και 2018.

Είναι μέλος του ΔΣ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ).

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Πληροφορικής Ελένη Χωριανοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Αλέξανδρος Φραντζέσκος

Αλέξανδρος Φραντζέσκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κατερίνα Φουτάκογλου

Κατερίνα Φουτάκογλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Γιάννης Μαράκης

Γιάννης Μαράκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος