Νίκος Νομικός

Νίκος Νομικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο Νομικός Νίκος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού. Γεννήθηκε το 1982 στο Μαρούσι και είναι τέκνο του Χρήστου και της Ευδοκίας Νομικού από την Σχοινούσα. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Καμπόλη Παναγιώτα και έχουν αποκτήσει ένα γιο.
Το 1999 αποφοίτησε από το πρότυπο 8Ο Γενικό Λύκειο Πειραιά.
Το 2000 εισάγεται με πανελλαδικές εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2006 υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στην δύναμη της Οδοντιατρικής κλινικής του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού.
Το 2007 ξεκίνα τη επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Μαρούσι. Παράλληλα ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης στην Σχοινούσα.
Τα έτη 2008-2011 παρακολουθεί τριετές πρόγραμμα κλινικής ειδίκευσης στην Προσθετική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το 2013 παρακολουθεί ετήσιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην εμφυτευματολογία με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εμφυτευματολόγων (BDIZ-EDI) και του Πανεπιστημίου της Κολωνίας.
Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια, εκπροσωπώντας τους συμμαθητές του στο γυμνάσιο και Λύκειο.
Διετέλεσε εκπρόσωπος έτους στην Οδοντιατρική Σχολή, θέση που είχε την τιμή να εκλέγεται και για τα πέντε χρόνια της διάρκειας φοίτησης στην σχολή.
Το 2014 υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εκλογική περιφέρεια Σχοινούσας με την δημοτική παράταξη «Νησιωτική Πολιτεία».
Το 2016 εκλέγεται πρόεδρος του Συλλόγου Σχοινουσιωτών. Θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα.
«Είναι πεποίθηση μου ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη που σέβεται την δημοκρατία και τους συμπολίτες του. Είναι τιμή και ύψιστη ευθύνη η απόφαση κάθε συντοπίτη και φίλου να σε επιλέξει να τον εκπροσωπήσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στέφανος Ψαρράς

Στέφανος Ψαρράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Βασίλης Βρούτσης

Βασίλης Βρούτσης

Υποψήφιος Δήμαρχος
Εμμανουέλα Τζανετή

Εμμανουέλα Τζανετή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Μανόλης Βάβουλας

Μανόλης Βάβουλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος