Αναστασία Αξαοπούλου

Αναστασία Αξαοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα από Ναξιώτες γονείς, πατέρας της ο Παναγιώτης Εμμ. Αξαόπουλος από την Κόρωνο και μητέρα της η Ρούλα Ελευθ. Κοκκολιού από το Γαλανάδο. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Gr.T.Popa στο Ιάσιο της Ρουμανίας και έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα το 2003 κατόπιν γραπτών εξετάσεων. Από τις 29/10/2003 έως και 29/01/2005 εργάστηκε σαν Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου καλύπτοντας τις ανάγκες του Π.Ι. Πορτιανού. Συμμετείχε στο πρόγραμμα εφημεριών καλύπτοντας τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου όπως και τις ανάγκες των κλινικών του αλλά και συμμετέχοντας σε επείγοντα χειρουργεία.
Στη συνέχεια 18/05/05- 30/12/2006 εργάστηκε στην κλινική ¨Αριστοτέλειον¨ καθώς και στην ¨Γενική Κλινική Καλλιθέας¨ σαν Ιατρός Εφημερίας και κάλυψη των κλινικών σε πρωινό ωράριο. Το 2007 εργάστηκε σαν Ιατρός σε κατασκήνωση με Άτομα με Ειδικές Ανάγκες , σε παιδική κατασκήνωση αλλά και σε κατασκήνωση με ΚΑΠΗ.
Ανέλαβε θέση Αγροτικού Ιατρού επί θητεία, μετά από προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας, σε πλοίο της Blue Star (Blue star Paros) στην γραμμή Παροναξίας.
Το 2008 εργάστηκε στο Ειδικό Κέντρο Καρδίας Αθλητών και Νέων, στη μονάδα κληρονομικών καρδιαγγειακών παθήσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την επίβλεψη του καρδιολόγου κ. Άρη Αναστασάκη. Παράλληλα κάλυπτε σαν Ιατρός αγώνες βόλλεϋ σε σχολικά πρωταθλήματα.
Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής και Αυτόματης Απινίδωσης της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑΝ).
Από τις 18/12/2008 έως και 04/01/2013 ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία στο Νοσοκομείο ¨Παμμακάριστος ¨ δίπλα σε άριστους Χειρουργούς Οφθαλμιάτρους. Το 2013 επέλεξε να έρθει στον τόπο καταγωγής της και να προσφέρει στους συμπατριώτες της, τις καλύτερες δυνατές παροχές ως ιδιώτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Κατερίνα Σιδερή

Κατερίνα Σιδερή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Νίκος Νομικός

Νίκος Νομικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Άννα Ραγκούση

Άννα Ραγκούση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Πέτρος Κουτρούλης

Πέτρος Κουτρούλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος