Φρέντυ Κρητικός

Φρέντυ Κρητικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ – Καναδά όπου έζησε τα πρώτα του 14 χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Εκεί ολοκλήρωσε τις μαθητικές του υποχρεώσεις στο διάσημο πλέον Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως πτυχιούχος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Εργάστηκε στα λογιστήρια επιχειρήσεων της Αθήνας από το 1991 πριν μετακομίσει το 1998 στ’ Απεράθου της Νάξου. Στη Νάξο συνέχισε να εργάζεται ως λογιστής διαφόρων επιχειρήσεων, υπήρξε καθηγητής Αγγλικών σε φροντιστήριο καθώς και στο ΙΕΚ Νάξου, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και στον χώρο του τουρισμού. Από το 2007 έως το 2010 είχε συνεργαστεί και με την «Αριάδνη» Αναπτυξιακή ΟΤΑ ΑΕ, όπου έδρευε στο Χαλκί Νάξου και η οποία ασχολούνταν με τη χάραξη της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου Δρυμαλίας, της Νάξου και διαφόρων νησιών των Κυκλάδων.
Με τα κοινά του τόπου ασχολείται ενεργά από το 1998, οπότε και συμμετείχε στην ανασύσταση του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια», αποτέλεσε μέλος των διοικητικών του συμβουλίων (1998-σήμερα) με την ιδιότητα του γραμματέα και του ταμία, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια, τα Δ.Σ. τού εμπιστεύονται τη θέση του πρόεδρου του Αθλητικού Συλλόγου.
Επίσης, συμμετείχε ως μέλος στα διοικητικά συμβούλια του Πολιτιστικού Οργανισμού Απεράθου Νάξου (1999-2005), διετέλεσε πρόεδρός του το 2005-2006, ενώ υπήρξε μέλος των Δ.Σ. και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δρυμαλίας Νάξου (2003-2010). Έχει συμμετάσχει ως μέλος και σε άλλους φορείς του νησιού μας, όπως η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου και ο Θεατρικός Όμιλος Νάξου «Ο Διόνυσος».
«Αποφάσισα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Βρούτση, διότι αποτελείται από ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο μεράκι και πάθος για ανιδιοτελή προσφορά, ανθρώπους συνεννοήσιμους, με όραμα για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία. Χρειάζεται κάτι άλλο;».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Άννα Ραγκούση

Άννα Ραγκούση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κατερίνα Σιδερή

Κατερίνα Σιδερή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Στέλλα Παρτσινεβέλου

Στέλλα Παρτσινεβέλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κάλλια Καλαϊτζή

Κάλλια Καλαϊτζή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος