Συνάντηση Βασίλη Βρούτση με την Κτηνοτροφική Ένωση Φιλωτίου

Συνάντηση Βασίλη Βρούτση με την Κτηνοτροφική Ένωση Φιλωτίου

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεών του με παραγωγικούς φορείς της Νάξου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών και Κυκλάδων, Βασίλης Βρούτσης, συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου, με τον πρόεδρο Βασίλη Κρασσά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κτηνοτροφικής Ένωσης Φιλωτίου μαζί με υποψηφίους συμβούλους της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας».

Ο κ. Βρούτσης άκουσε τις απόψεις, τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προτάσεις των εκπροσώπων των κτηνοτρόφων της περιοχής και τους έθεσε μέρος των προγραμματικών θέσεων της Δύναμης Δημιουργίας που άπτονται της δραστηριότητάς τους.

Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων έθεσαν για άλλη μια φορά ως κεντρικό αίτημα τους την ανέγερση δημοτικού τυροκομείου, το οποίο ωστόσο αν και έχει εξαγγελθεί εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία, παρ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η πολιτική βούληση για την υλοποίηση του.

Για τη «Δύναμη Δημιουργίας» η κατασκευή δημοτικού τυροκομείου στην ορεινή Νάξο αποτελεί μείζονος αναπτυξιακής σημασίας έργο, αφού μπορεί να οδηγήσει στην ανάδειξη των ντόπιων τυροκομικών προϊόντων, ως μοναδικής ποιότητας με ονομασία προέλευσης και σε συνδυασμό με άλλες δράσεις στην καθιέρωση τους σε γερές βάσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Νάξος, 29.03.2019

Από το γραφείο τύπου