Πρόσκληση για δημόσια συζήτηση

Πρόσκληση για δημόσια συζήτηση

Ήδη από τις αρχές Απριλίου, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών έχουμε δώσει στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας το Σχέδιο Δράσης της «Δύναμης Δημιουργίας», το οποίο μπορεί ο συμπολίτης να μελετήσει μέσα από την ιστοσελίδα της παράταξης https://dinamidimiourgias.com/. Σε δύο εβδομάδες οι συμπολίτες μας θα κληθούν να εκλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή για την επόμενη τετραετία.

Πριν φθάσουν οι δημότες στην κάλπη πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις σχετικές θέσεις κάθε συνδυασμού.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν έχουν μέχρι σήμερα κοινοποιήσει τις προγραμματικές τους θέσεις (δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσον είναι διατεθειμένοι να το κάνουν), τον στόχο αυτό θα εξυπηρετούσε σημαντικά μια δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, που θα έδινε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, αλλά και στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις, για τα θέματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Καλώ λοιπόν τους υπόλοιπους επικεφαλής να αποδεχθούν την πρότασή μου και να συναποφασίσουμε τον τόπο, τον χρόνο και συντονιστή της συζήτησης αυτής”.